Fasada me izolime termike dhe tjera
Fasada me izolime termike dhe tjera
Tashmë është e njohur që termoizolimi i shtëpisë apo objektit tuaj është investim krejtësisht i kthyeshëm, profesionalizmi i cili kërkohet për termoizolim është shumë i lartë, në objektet që kemi termoizoluar është arritur ruajtja e energjisë dhe janë ulur shpenzimet e ngrohjes ose klimatizimit 40-65 %.
Termoizolimi kryhet me panele nga polysteroli i ekspanduar (Styropor), nga polysteroli i grafitit, pambuku mineral i gurit që shërben edhe per izolim ndaj rreziqeve të zjarrit etj. 
Sisteme të tavaneve të lëshuara
Sisteme të tavaneve të lëshuara Mënyrë efikase, estetike dhe mbulim perfekt i instalimeve të objektit tuaj.Plafonat e lëshuar, kanë një llojllojshmëri të madhe të zgjedhjes.
Fasada
Fasada Fasada plastike, fasada silikoni, fasada minerale, fasada dekoruese dhe modele te pafundme.
Fasada me izolime termike dhe tjera
Fasada me izolime termike dhe tjera Izolim termik, për rritje të efiqiencës dhe ruajtje të energjisë